750pxHighRes_LEGO_Dimensions

LEGO Dimensions Starter Packs

Om te kunnen starten met de LEGO Dimensions game zul je eerst de basis set moeten kopen die het spel , de toy pad en een aantal figuren en voertuigen bevat.
Zoals we gewend zijn van de LEGO dozen geeft deze aan hoeveel stukjes/ LEGO Blokjes deze bevat.
Voor de LEGO Dimensions Starter Pack is dit 269 blokjes, Dit houd dus in dat je zelf jouw portaal moet bouwen waarin je de toypad plaatst.
Echt traditioneel LEGO dus met een twist.
De LEGO Dimensions Starter packs zijn beschikbaar voor Playstation 3(PS3) – Playstation 4(PS4) – Xbox360 – XboxOne en Nintendo WiiU.
De Starter packs zijn de enige sets die specifiek voor een bepaalde spelcomputer geschikt zijn alle andere LEGO Dimensions packs werken op alle versies van de toypad/portal.
Dus LEGO Dimensions voertuigen en Figuren kun je dus zonder probleem meenemen naar een vriend of vriendin die ook LEGO Dimensions heeft maar bijvoorbeeld voor WiiU en je hebt zelf de PS4 versie. Je kunt dan toch met je eigen karakters zonder problemen spelen.
Alle LEGO Dimensions Level Packs – Fun Packs – Team Packs zijn allemaal multi console en werken op alle versies.

De LEGO Dimensions Starter Packs
Onderstaand vindt u de individuele pagina’s van alle starter packs met op deze pagina meer informatie over die starter pack en een prijsvergelijking voor die versie zodat u zeker weet dat u voor de laagste prijs LEGO Dimensions koopt/besteld.

LEGO Dimensions Starter Pack PS3
LEGO Dimensions Starter Pack PS4
LEGO Dimensions Starter Pack Xbox360
LEGO Dimensions Starter Pack XboxOne
LEGO Dimensions Starter Pack WiiU